Coaching voor AYA’s

Als je geconfronteerd wordt met kanker, staat je leven volledig op z’n kop. In de leeftijd 18 – 39 jaar is er juist veel in opbouw. Misschien studeer je nog, staat je carrière in de startblokken, heb je een jong gezin, of ben je daarmee bezig. In deze levensfase heeft kanker enorme ontwrichtende impact.

Wanneer de behandelingen gedaan zijn, is het zaak om je leven weer op te pakken. Deze periode wordt ook wel omschreven als “het zwarte gat”. Waar je tot voor kort leefde van ziekenhuisafspraak naar ziekenhuisafspraak, ben je ineens op jezelf aangewezen.

Dit is het punt waarop het mentale herstelproces pas begint. In deze periode kun je geconfronteerd worden met hevige emoties, zoals boosheid, verdriet, angst. Ook andere problemen spelen hier vaak op: eenzaamheid, slapeloosheid en stress.

Met coaching kun je richting geven aan dit proces. AYA Coach is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning in de verwerking na kanker.

Loop jij tegen vraagstukken aan met betrekking tot werk, studie, gezin? Heb je behoefte aan een luisterend oor en iemand die met je mee kan denken over je vervolgstappen?

Neem contact op met mij voor een gratis kennismakingsgesprek en informeer hoe een coachingstraject er voor jou uit kan zien.

Weten wat AYA Coach voor jou kan doen?

Ben jij benieuwd wat coaching voor jou kan doen? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek.

back to top