Over mij

 


Bedrijfskundige, coach en AYA in Dordrecht

Marieke Jansen is bedrijfskundige en coach die zich heeft toegewijd aan het begeleiden van AYA’s die te maken hebben met de uitdagingen van kanker. Nadat ze in 2020 zelf de impact van kanker op jongvolwassen leeftijd had ervaren, besloot Marieke haar eigen coachpraktijk te starten.

Haar persoonlijke ervaring met de ziekte gaf haar een diepgaand begrip van de leeftijdsgebonden uitdagingen en obstakels waar AYA’s mee te maken hebben tijdens hun reis met kanker. Marieke helpt jongvolwassenen bij het vinden van veerkracht en het omgaan met de fysieke en emotionele gevolgen van de ziekte.

 

DSC_0736

Worstel jij met het oppakken van het leven na kanker?

Welkom bij mijn praktijk waar het thema ‘balans’ centraal staat. Na het overwinnen van kanker kan het vinden van evenwicht een uitdaging zijn. Je kunt gevoelens van angst, verdriet, frustratie of onzekerheid ervaren.

Ik wandel graag een stukje met je mee in jouw reis na kanker en bied een veilige ruimte waar je emoties kunt uiten die je in je omgeving misschien niet goed kwijt kunt. Samen zoeken we naar een nieuwe balans in jouw gezin, werk of studie en onderzoeken we manieren om te leren omgaan met de gevolgen van kanker.

Ik help je bij het accepteren van je ziekte en de eventuele gevolgen ervan. Ik begeleid je in jouw zoektocht naar je ‘nieuwe ik’ en steun je bij het herstellen van zelfvertrouwen en het vinden van betekenis in je leven.

Bij mij kun je werken op jouw eigen tempo en naar jouw behoefte. Samen werken we aan jouw welzijn en helpen we je om jouw leven na kanker in evenwicht te brengen.

Coaching voor naasten van AYA's
Marieke is een fijne, open en betrouwbare coach. Ik voelde me begrepen. Ze heeft mij geholpen bij re-integratie op werk en het vinden van balans. Ze kan de juiste vragen stellen / interventies aanbieden, waardoor je meer inzicht krijgt. Ze denkt altijd mee, zonder het voor je in te vullen. Om deze reden ga ik ook door met een vervolg traject bij Marieke.

Manon

back to top