Over mij

 


Bedrijfskundige, coach en AYA in Dordrecht

Ik ben Marieke Jansen, eigenaar van AYA Coach in Dordrecht. Mijn missie is om AYA’s te ondersteunen en begeleiden in het vinden van hun weg na kanker.

Toen ik in 2020 te maken kreeg met kanker, stond de hele wereld ineens stil. Mijn hele leven stond op zijn kop.

Na de behandeling kwam de mentale klap pas echt. De focus lag op herstel en ik moest de draad weer op zien te pakken. Alles moest opnieuw op de weegschaal: Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Wat vind ik echt belangrijk? Wat wil ik doen met de rest van mijn leven?

Ik kwam tot de conclusie dat ik het meest energie krijg van werken met mensen, of beter: kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mensen. Ook wilde ik voelen dat ik waardevol werk doe. Hier werd de basis gelegd voor AYA Coach.

 

Worstel jij met het oppakken van het leven na kanker?

In mijn praktijk staat het thema ‘balans’ centraal. Ik wandel een stukje met je mee in jouw reis na kanker. Er is ruimte om emoties te uiten die je in je omgeving misschien niet goed kwijt kan. Ik ondersteun je in het vinden van een nieuwe balans in je gezin, werk of studie. Ik help je leren om je ziekte en eventuele late gevolgen ervan te accepteren. Ik begeleid je in jouw zoektocht naar je ‘nieuwe ik’. In jouw tempo en naar jouw behoefte.

Het was erg prettig om mijn verhaal kwijt te kunnen bij Marieke. Ik voelde me begrepen en ze gaf me goede handvatten om beter met mijn emoties om te gaan. Daar heb ik veel aan gehad!

Lisette

back to top