Coaching voor naasten van AYA’s

 

Kanker heb je niet alleen. Wanneer iemand in je direct omgeving getroffen wordt door kanker, komen er veel hevige emoties kijken.

Bovendien wordt er wellicht beroep op je gedaan, om je partner of familielid die te maken heeft met kanker zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen. Denk aan begeleiding bieden bij medische afspraken, extra huishoudelijke taken op je nemen of zorgen voor de kinderen.

Als naaste van een kankerpatiënt wordt je vaak ‘vergeten’. Er wordt niet gerealiseerd hoe groot de emotionele en praktische belasting is op jou als naaste.

Daarom biedt AYA Coach begeleiding aan mensen die indirect te maken hebben met kanker.

 

Sta sterker in je schoenen door coaching

In mijn praktijk kunnen we ruimte geven aan je emoties en de verwerking ervan. Verdriet, angst, woede, het mag er allemaal zijn. Samen kunnen we er een plek aan geven.

We werken aan het vinden van een balans tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor de ander. Misschien heb je een lange tijd vooral gezorgd voor de ander en voel je je daardoor opgebrand?

Of kom je in de knel met wat je werkgever van je verwacht en wat er thuis van je wordt verwacht? In dit traject draait het om jou en benaderen we de situatie vanuit jouw perspectief. We kijken wat jij nodig hebt om te kunnen doen wat er moet gebeuren, zonder dat je er zelf aan onder door gaat.

Uiteindelijk ben je toch beter in staat om klaar te staan voor anderen, wanneer jij zelf goed in je vel zit.

Wil je meer weten over de ondersteuning van AYA Coach? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

 

Naasten van AYA
back to top