Coaching voor naasten van AYA’s – Begeleiding bij kanker

 

Als naaste van iemand die getroffen is door kanker, ervaar je vaak intense emoties en word je geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Het is belangrijk om de juiste ondersteuning te krijgen bij het zorgen voor je partner of familielid tijdens deze moeilijke tijd.

Bij AYA Coach begrijpen we dat de belasting op jou als naaste vaak over het hoofd wordt gezien. Daarom bieden wij speciale begeleiding aan voor mensen die indirect te maken hebben met kanker.

 

Ontwikkel veerkracht met coaching voor naasten

In onze praktijk bieden we een veilige ruimte waarin je emoties kunt uiten en verwerken. We staan samen stil bij verdriet, angst en woede, zodat je ze een plek kunt geven.

Daarnaast werken we aan het vinden van een balans tussen zelfzorg en zorg voor de ander. Misschien heb je lange tijd vooral voor de ander gezorgd en voel je je daardoor uitgeput. Misschien ervaar je ook spanning tussen de verwachtingen van je werkgever en je verantwoordelijkheden thuis. In dit coachingstraject staat jouw perspectief centraal. We kijken naar wat jij nodig hebt om te kunnen doen wat er moet gebeuren, zonder dat dit ten koste gaat van jouw welzijn.

Wanneer jij goed in je vel zit, ben je beter in staat om er voor anderen te zijn.

Wil je meer informatie over de ondersteuning van AYA Coach? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching voor naasten van AYA
back to top