Coping circle voor AYA’s

Vanaf 23 maart 2023 gaan we van start met de ‘coping circle voor AYA’s’. Deze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor AYA’s die eraan toe zijn om de draad weer op te pakken na kanker. In een klein groepje AYA’s werken we aan ons herstel.

Loop je tegen vraagstukken aan bij het bepalen van je grenzen? Worstel je met emoties na kankerbehandeling? Dit zijn enkele voorbeelden van thema’s waarmee we aan de slag gaan tijdens deze bijeenkomsten.

 

Het programma

De ‘coping circle’ bestaat uit 4 online sessies. De sessies zijn verspreid over een periode van 4 weken. In elke sessie staat er een thema centraal.

In deze groep vind je een veilige plek voor het delen van ervaringen, het verwerken van emoties en het vinden van herkenning in elkaars proces na behandeling. Bovendien ga je aan de slag met je eigen emotionele verwerking en acceptatie.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 23 maart van 19.30 – 20.30 uur
  • 30 maart van 19.30 – 20.30 uur
  • 6 april van 19.30 – 20.30 uur
  • 13 april van 19.30 – 20.30 uur

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deelname aan de coping circle? Neem gerust contact met mij op. Via onderstaande button kun je je vraag stellen.

Wil je gelijk aanmelden? Geef dan in het contactformulier hieronder aan dat je wilt deelnemen aan de coping circle voor AYA’s en dan neem ik contact met je op.

 

Totale kosten: € 65,-

Coping circle voor AYA's
back to top