5 meest gestelde vragen over AYA Coach

AYA Coach is een zelfstandige coachpraktijk van Marieke Jansen. Gevestigd in Dordrecht. Marieke is moeder van 3 kinderen, bedrijfskundige, coach en ervaringsdeskundige (AYA).

AYA Coach is gespecialiseerd in begeleiden van mensen die direct of indirect te maken hebben (gehad) met kanker.

Het eerste gesprek is altijd gratis. Het doel van dit gesprek is om te onderzoeken waar jouw behoefte ligt. Bovendien is het erg belangrijk om vast te stellen of het ‘klikt’.

Als we besluiten met elkaar verder te gaan, spreken we een beknopt traject af voor een vaste prijs. Achteraf losse sessies bij boeken, kan altijd.

Alle vraagstukken zijn terug te herleiden naar drie pijlers: acceptatie, richting en balans. Of het nou gaat om verwerken van emoties, omgaan met een nieuwe realiteit, identiteitsvraagstukken, zoeken naar zingeving, meer rust ervaren, uiteindelijk zijn al deze onderwerpen gerelateerd.

Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier op deze website. Ook kun je meer vinden op Instagram via @aya_coach. Je kunt je natuurlijk ook abonneren op mijn nieuwsbrief. Via de homepage kun je je daarvoor aanmelden.

Welke weg je ook kiest, contact opnemen is natuurlijk kosteloos en vrijblijvend!

Ik hoor graag van je!